Heartful Tantra – Tantriske hjertemøder handler om og invitere til dybe og respektfulde møder mellem mennesker. Hvor vi har fokus på hjertet og respekten for hinanden.

20151028_172706

Heartful tantras ønske er, at skabe et rum og et sted hvor mennesker føler sig trygge, hvor vi åbner os til vores hjerter og kroppe, og finder tilbage til vores eget naturlige flow og derigennem bliver healet og opladet.

Læs mere om Tantric Meetings – Tantra

Tantric Meetings tilbyder forskellige events som du kan læse mere om på denne hjemmeside:

Hjerte møder – Tantra hjertemøder
Tantra massage kurser Aarhus og København – Tantramassage kursus
Tantra fælles middage med øvelser –  Tantra middage
Tantra for kvinder – Tantra for kvinder

Se vores kalender – Kalender

Kontakt: tantricmeetings@gmail.com

Find mig på FB: Tantra Kat Read More Velkommen til tantriske hjertemøder hos Katarina

Ikke kategoriseret

Jeg sidder her i min sofa efter en spændende og livsgivende uge, og summer lidt over livet. Jeg er igen rørt over lives skønhed, enkelthed og kærlighedens kraft. Hører Kenny…

Read More At stå i tjeneste

Ikke kategoriseret

Ikke kategoriseret

Jeg føler mig heldig og velsignet, og undres mange gang over så mange debatter der kan være i det tantriske om kærligheden. Det er som om der næsten er en…

Read More Frihed

Ikke kategoriseret

Jeg er et guddommeligt væsen og jeg er et menneske, jeg er som du og du er som jeg, vi er alle forbundet gennem de rødder vi har. Vi har…

Read More Livets kilde

Ikke kategoriseret

Solen står højt på himlen i dag, og jeg føler mig i forårs humør 🙂

Næste hjertemøde er i påskeugen, og jeg vil tilbyde jer der kommer, at tage en ny gæst med gratis. Det skal være en der ikke har været til et af vores events før, og en der er interesseret. Tilbudet gælder hvis I er tilmeldt før I kommer.

Der sælges også alm. billetter både før og i døren denne dag, og der er plads til alle der kommer <3

Vi glæder os til at fejre livet, lyset og kærligheden med jer.

Vi åbner dørene kl. 18, der er intro for nye kl. 18.30 og vi starter kl. 19.

https://www.facebook.com/events/170242830244792/ Read More Påske tilbud 🙂

Ikke kategoriseret

Havde en spændende samtale med et med-menneske i går, om sekter og det som de både giver og det som de tager. Og i nat fyldte dette også i mine drømme. Den slags fællesskab hvor det unikke skiftes ud med en fælles tankegang, en fælles handlen efter et kodeks. Det er der hvor du giver afkald på noget af det unikke i dig, for at være med og få gavn af de gaver det sekteriske fællesskabet giver. Read More Tør du være unik? Stå i dig selv, og forbinde dig med verden ud fra det?

Ikke kategoriseret

Hvad vil det sige at være et tantrisk og spirituelt menneske? Findes det overhovedet? Er vi ikke bare alle mennesker uden labels inde under det hele? Det tror jeg vi er alle sammen – ”bare et menneske” hver og en, hverken mere eller mindre end hinanden. Måske under labelen menneske findes der noget endnu smukkere og mere levende. For mig er en del af min daglige praksis, at forbind mig med netop det. Det ene væsen jeg er uden alle mine labels, og det ene væsen du er uden alle dine labels. For der oplever jeg, at det ægte møde opstå. Jeg mødes også med dyr, planter, jorden og universet på denne måde, uden labels og med et åbent sind så godt jeg kan, og når det lykkes, så føles det levende og næsten magisk. Read More At være et tantrisk og spirituelt menneske midt mellem himmel og jord.

Ikke kategoriseret

Ikke kategoriseret

Hvad vil det egentligt sige at holde et hjerte i dine hænder?

Jeg siger det så ofte til mine events, prøv at mærke hvordan det er at holde et andet menneskes hjerte i dine hænder. Og prøv at mærke hvordan det er, af få holdt dit hjerte af et andet menneske.

Jeg kan mærke, når jeg laver øvelser med dette, så kommer der et stort nærvær i rummet, en synken dybere ind i kroppen hos de fleste. Hånden blive et meditativt fokus, der kan støtte en i at komme en tand dybere ind i kroppen og det som den indeholder. Der opstår en blidhed og et ønske om at passe på den anden. Det betyder ikke at man skal bære den andens smerte/sorg/glæde, men at vidne det som er. At kunne blive stående i sig selv og samtidig se et andet menneske for alt det de indeholder. Read More At holde et hjerte i dine hænder.

Ikke kategoriseret

Bliver ofte inspireret af verden omkring mig og de tanker andre deler. Der er mange forskellige strømninger i det tantriske og mange forskellige fortolkninger og ideér om hvad det er. Når der er debatter om tantra på de forskellige sider, så ses denne forskellighed ofte tydeligt.

For nogle er tantra lig med lyst og mødet med et andet menneske, for andre er det en spirituel praksis du kan udføre alene eller sammen med andre, for nogle er det fri sex med mange, for andre igen noget helt andet. Når jeg på fb bliver kontaktet af fremmede mænd, så er det ofte med den bag-tanke, at når jeg nu beskæftiger mig med tantra, så må jeg også være interesseret i at mødes seksuelt med flere mænd end min mand. At det tantriske møde, indebærer et mere eller mindre seksuelt møde med et andet menneske, og gerne med skiftende partnere. Read More Det Tantrisk møde, hvad er det?

Ikke kategoriseret