At stå i tjeneste

Jeg sidder her i min sofa efter en spændende og livsgivende uge, og summer lidt over livet. Jeg er igen rørt over lives skønhed, enkelthed og kærlighedens kraft. Hører Kenny Rogers og bliver varm i hjertet og mindes min barndom, hvor han ofte blev spillet og gav liv og glæde i vores hjem.

Jeg har fået så mange gaver med mig fra min opvækst, gaver jeg først kan se nu, efter jeg har sluppet de historier jeg lavede om min barndom og om mine forældre. Jeg føler mig heldig, heldig at jeg turde give slip på den lille smerte der var, og turde åbne op for al den kærlighed der var. Den kærlighed bruger jeg i mit liv og i mit virke her på jorden, og den spreder sig som ringe i vandet, og det rører mig.

Jeg føler mig heldig over, at jeg mens jeg stadig har mine forældre her hos mig på jorden, kan forbinde mig med hvor meget jeg elsker dem, hvor taknemmelig jeg er for alt det de har givet mig, og det er ikke lidt. Jeg har altid fået lov til at være mærkelig, og har aldrig hjemme følt mig forkert for det. De har altid støttet mig i mine mange skøre idéer og påfund, og der var mange 😉 Det gør at jeg nu tør følge mit hjerte og lave alle mulige skøre og spændende ting. Og jeg er så heldig, at jeg i dag er gift med en fantastisk mand, der som de støtter op om alt det skøre, spændende og sjove jeg finder på.

Mit liv har mildt sagt været udfordrende, der har været mange svære ting, både fysisk, psykisk og åndeligt, og mange veje jeg har prøvet at følge er blevet spærret for mig. Og for 10 år siden endte jeg helt på røven og i min totale udbrændthed gav jeg slip, og overgav mig til livets flow. Jeg havde ikke længere flere veje jeg kendte jeg kunne gå, jeg var dødtræt, så jeg lagde mig ned og sov i flere år, og langsomt kom jeg mig igen.

Jeg kan i dag mærke, at alt der er sket, har været en del af en større modning og udvikling af den jeg er nu. Jeg kunne ikke gøre det jeg gør nu, uden min historie, uden alle de knubs og al den kærlighed og støtte jeg har fået på min vej. Jeg føler mig både stærk og meget sårbar på samme tid. Jeg føler at jeg endelig har fundet min hylde her i livet, og at jeg endelig får lov til at stå i tjeneste for noget der er større end mig selv. Jeg styrer ikke længere livet, det styrer mig, eller rettere sagt, jeg følger det livet vil med mig, jeg har aldrig været lykkeligere og roligere inde i sjælen. Ikke sagt at det altid er nemt og en dans på roser – pyha langt fra, sikke nogle koldbøtter livet stadig kan give mig, men forbindelsen til mit hjerte og til at gøre det der er vigtigt og rigtigt er blevet stærk.

Livet vil sikkert altid prøve en og give en udfordringer der kan udvikle os videre. Som Eckhard Tolle siger, så er det spirituel fitness, og det træningscenter har jeg trænet meget i 😉

Jeg ønsker for alle levende væsener på jorden, at de må opleve lykke, kærlighed og mening, og at alt der er parat til healing må blive healet <3

Kærligst Katarina