Tantric touch – åbne tantramassage aftener

Åbne tantramassage aftener, er et nærværende, kærligt og afslappet rum for dig der ønsker at fordybe dig i bevidst berøring. Det kan være du er helt ny og ønsker at starte med at massere tantrisk et trygt sted, med klare rammer – måske du har erfaring og ønsker et sted at komme og massere sammen med andre – det kan også være du går på et af vores hold og ønsker at træne det du har lært på vores kurser. Alle er velkommen.

Åbne tantramassage aftener, er et sted du kan komme som du er, en aften hvor du kan slappe helt af, lade dig guide og finde ind til din kerne igen. Du vil blive berørt og berøre et andet menneske med respekt og kærlighed.

Kom med din partner eller som dig selv. Alle der kommer alene bliver sat sammen i 2 eller 3 mands grupper, alt efter fremmødet. Du kan arbejde med en af samme køn, en af det modsatte køn, eller I kan komme 3 eller flere der ønsker at arbejde i en gruppe.

Vi starter aftenen med en meditation, en kort intro og derefter arbejdes der med kærlig guidning på skift i løbet af aftenen, så alle parter både giver og modtager. Der er også plads til at du og din partner, arbejder med et emne I har valgt hjemmefra og ikke følger guidningen.

Vi arbejder med:
– Kunsten at holde et rum hvor en anden kan åbne sig i tryghed og tillid.
– Bevist berøring og massage.
– at give og modtage
– at øge bevidsthed hvor din berøring kommer fra
– hvordan du berøre at andet mennesker
– at øge dine sanser
– at være i et rum uden mål og projekter
– Meditation og meditativt nærvær.
– Healing og blidhed.
– At åbne sit hjerte til sig selv i kærlighed.
– At overgive sig og blive holdt.
– At holde et andet menneskes hjerte og krop i sine hænder.
– Tillid og grænser.
– Sårbarhed og mod.

Nøgenhed er en naturlig del af aftenerne. Ingen tvinges til dette, I kan vælge at massere med tøj på hvis det ønskes, men må acceptere der er andre der er nøgne. Direkte seksuel samvær accepteres ikke og kønsdele bruges ikke aktivt til at massere med.

Det er vigtigt for alle deltagere i denne rejse, at den enkeltes grænser overholdes og respekteres. Deltagere påvirket af alkohol og stoffer vil ikke blive lukket ind.

Der vil være kokosolie til rådighed, hvis du ønsker anden olie skal du selv medbringe det. Hver gruppe skal medbringe eget lagen og min. et stort håndklæde. Hvis du komme alene, så medbring både lagen og et stort håndklæde. Husk at det tøj du har på skal kunne tåle den olie du har på kroppen når vi slutter. Vi arbejder på madrasser på gulvet, hvis andet ønskes skal du selv medbringe det.

Find næste tantramassage aften