Priser, tilmelding og salgsvilkår

Priser

Du finder priserne på de enkelte events – vi har altid 3 priser til de forskellige events, indtægts reguleret. Aften events koster typisk mellem 150 – 400 kr. alt efter hvad det er for et event. Weekend- og dagskurser  har igen 3 forskellige prisniveauer. Så et weekend kursus koster 1500 – 1850 kr.

Tilmelding

Man tilmelder sig ved at sende en mail til tantricmeetings@gmail.dk eller en pm på fb. Hvis der er plads, så indbetaler du beløbet for eventen på enten mobilpay 2621 1379 eller som bankoverførsel: reg: 9860 konto: 0000525448 (Folke sparekassen). Husk at angive hvilken event det er du deltager i, og opgive dit tlf. nr. hvis det skulle blive nødvendigt at få fat på dig på dagen. 

Infobreve

Til mange af mine events modtager du et infobrev. Det vil stå i eventet hvis det er tilfældet. Ca. en uge før eventet modtager du en info mail, med informationer om eventet, så som adresse, hvad du skal medbringe mm. Til de fleste events laves der også en fællesbesked på fb, hvor der kan aftales fælleskørsel mm.

Eget ansvar

Du skal selv sørge for at have en ansvars og en ulykkesforsikring når du deltager i vores events, da det sker på eget ansvar.

Afbud

Aften events:

Ved afmelding senest 14 dage inden aftenen, refunderes indbetalingen minus et administrationsgebyr på kr. 50,- Ved senere afmelding refunderes indbetalingen ikke, men du er velkommen til at kontakte os og se om der er folk på ventelisten der vil købe din billet(vi tager 50 kr. i adm. for at sælge din billet), og hvis der ikke er er du velkommen til at finde en anden at sælge din billet til.

Kurser og forløb:

Framelding inden 60 dag før, så får du pengene tilbage – minus depositummet på 200 kr. Mellem 60-30 dage før, får du 50 % tilbage. Senere end 30 dage før ingen tilbage betaling, men du er velkommen til at kontakte os og se om der er folk på ventelisten der vil købe din billet, og hvis der ikke er, er du velkommen til at finde en anden at sælge din billet til.