Katarina

20160221_151149

Hejsa jeg hedder  Katarina, jeg blev født i 1970 nær København. Mit liv har altid været fyldt med sjæl og spændende møder. Jeg har også haft min del af udfordringer og de har fået mig til at søge dybere end det som kan ses i overfladen, og det har gjort mig til den jeg er i dag.

Jeg bor nu i Aarhus sammen med min mand Jørgen i et dybt tantrisk forhold. Vi bor sammen med to dejlige katte som hedder Vincent og Nike. De er de 3 bedste roommates  jeg kunne ønske mig, heldige mig.

Siden jeg var 10-12 år gammel har jeg af mig selv mediteret og søgt efter noget der er dybere og mere  livgivende, og det har bragt mig vidt omkring. Jeg har været heldig, har haft et spændende liv og har oplevet mange dybe og udviklende møder både med mig selv og andre. Jeg har været i livets skole og har derudover taget læreruddannelsen og har arbejdet som steinerlærer. Jeg har altid  fulgt mit hjerte og min sjæl, og en af de mest inspirerende mennesker jeg har mødt på min vej er Marshall Rosenberg og hans Non-violent communikation og i mange år studerede jeg hos ham og delte det jeg lærte med andre. Jeg har også mødt munke, shamaner, sigøjnere, tantrikkere, bodyworkere, buddhister af flere slags, jeg har sunget, grædt, leet, danset og skreget min glæde og smerte ud.

Det er ud fra denne livets skole jeg nu laver tantriske events med fokus i dybe hjerte møder. Du er meget velkommen. Kærligst Katarina

2015-06-25 18.11.37