Tantra events for kvinder

Kvindedag med Yin-yoga, hormonterapi og tantramassage for kvinder

Se mere Kvindedag tantramassage

Yoni healing – yoni massage workshop for kvinder

Se mere tantramassage kvinder

 

Surrendering into the feminine and the power of sisterhood

Kom til dette dybe og kærlige event og få ladet dine batterier op i selskab med andre skønne kvinder. Kom og mærk og forbind dig med dine medsøstre og få healet nogle de gamle sår der er fra år med konkurrence og sammenligninger.

Der er nok til os alle, lad os løfte hinanden og støtte hinanden på vores spændende tantriske rejse. Sisterhood er noget af det smukkeste og mest healende kvinder kan opleve, det frigiver så meget ophobet og stagneret energi og sætter os fri til at elske og leve i fællesskab.

I et par timer kan du trygt slippe al styring, bare overgive dig og blidt blive guidet gennem øvelser med bevægelse og berøring, føre og blidt blive ført. Komme i kontakt med det sensuelle og sanselige i dig selvog de andre.

Nøgleord til vores events er:
Nærvær og dybde
Bevidst berøring – sanselighed – blive bedre til at mærke dig selv og din krop
Opbygge respekt og opmærksomhed i intimitet og sensualitet
Mærke din kerne, kende dine grænser og sætte dem kærligt
Healing med tantra
Verbal og non-verbal kommunikation
Krop-Hjerte visdom – om at åbne dig til dit og andres hjerte
Hengivelse og overgivelse
Polaritet – Maskulin/feminin energi og praksis
Det bevidste forhold – at opbygge en bevidst og stærk relation
Sisterhood og brotherhood
Meditation – væren i nuet
Projektioner

vil være en gruppe på maDetx. 14 kvinder, og eventet vil blive guidet af Katarina.

Se dato og priser her

Hvis du har spørgsmål til eventet og dens indhold så skriv en mail til Katarina

Hvis du ønsker at være vært for en kvindedag/aften i dit private hjem, bor i eller nær en af de større byer i Danmark og har plads til 12-20 mennesker, så kontakt Katarina og hør nærmere om muligheden for et kvinde event hos dig.

Se i kalenderen alle vores events. De fleste events afholdes i Højbjerg nær Aarhus.

Kvindegruppe forløb – The healing power of sisterhood

Der opstartes ikke ny gruppe i efteråret 2017 

Surrender into the feminine and the power of sitsterhood – forløb for kvinder

6 onsdage i efteråret med forskellige temaer:
1. gang : Opstart – surrendering
2. gang : Nærvær og berøring
3. gang : Tillid og sårbarhed
4. gang : Healing af den indre pige
5. gang : Leg med de forskellige kvindelige energier
6. gang : Afslutning – fejring


Kom og mød dine medsøstre i tillid og kærlighed. Få dine batterier ladet op, mærk og forbind dig dybt med dine medsøstre og få healet gamle sår fra år med konkurrence og sammenligninger. Der er nok til os alle, lad os løfte hinanden og støtte hinanden på vores spændende rejse. Sisterhood er noget af det smukkeste og mest healende kvinder kan opleve, det frigiver så meget ophobet og stagneret energi og sætter os fri til at elske og leve i fællesskab.

I et par timer hver gang kan du trygt slippe styringen, overgive dig og blidt blive guidet gennem øvelser med bevægelse og nærvær, blive rørt og berørt. Komme i kontakt med det ægte, dybe, sensuelle og sanselige i dig selv og de andre.

Det vil være en gruppe på 12 kvinder, og aftenerne vil blive guidet af Katarina Jørgensen, som personligt har mange års erfaring med tantra, meditation, berøring og kommunikation.

Prisen for hele forløbet er 1200 kr. incl te og frugt/snaks (1100 kr. dagpenge/pension, 1000 kr. SU/kontanthjælp) Depositum 200 kr. sikre dig en plads og tilbage betales ikke ved framelding. Betaling senest 17. august hvis andet ikke er aftalt personligt. Beløbet kan betales over flere gange efter aftale.

Sted: Nødkær alle i Højbjerg. (Bus 19, 16 og 6A næsten lige til døren og gratis parkering)

Man tilmelder sig ved at skrive en pm til mig med navn og tlf. nr, på facebook eller på mail: tantricmeetings@gmail.com og betale enten via mobilPay på 2621 1379 eller på konto: 9860 0000525448. Efter tilmeldingen får man et infobrev med adresse mm(ca. 1 uge før første mødegang). Når man betaler så godkender man vores salgsvilkår: http://www.events.tantric-meetings.com/eventtradingconditions.pdf

Afbud:

Ved afmelding senest 14 dage inden forløbets start, refunderes indbetalingen minus depositum på 200 kr. Ved senere afmelding refunderes indbetalingen ikke, men du er velkommen til at kontakte os og se om der er folk på ventelisten der vil købe din plads, og hvis der ikke er er du velkommen til at finde en anden at sælge din billet til.

Hvis du har spørgsmål til forløbet så skriv en mail, pm eller sms/ring på 2621 1379.

Jeg glæder mig rigtig meget til at gå dybt med jer smukke kvinder.

Kærligst Katarina

 

Se udtalelser fra Katarinas tidligere events her