En kærligheds gave til en kvinde

I går d. 8. marts, var det kvindernes kamp dag – jeg bryder mig ikke om ordet kamp, syntes vi har kæmpet nok, så jeg har lavet det om til kvindernes kærligheddag  Da jeg skulle sove, lå jeg og tænkte over hvordan jeg kunne bidrage til denne dag, hvordan kunne jeg sprede mere søster – kærlighed.

Jeg vil gerne give en friplads på vores næste tantric touch – basic kursus d. 17. marts 2018, til en kvinde der trænger til kærlighed og berøring og som har svært ved at skaffe midlerne til at deltage.

Du kan foreslå en veninde der trænger, måske en kvinde der har gjort noget specielt for dig eller andre, du er også velkommen til at foreslå dig selv 

Skriv om hende i en pm til mig, og tjek om hun kan på datoen 

På tirsdag d. 13. marts vælger jeg den heldige, som skal med, og giver direkte besked til hende 

Du kan se mere om kurset herunder:

https://www.facebook.com/events/2077647879182733/