Det Tantrisk møde, hvad er det?

Bliver ofte inspireret af verden omkring mig og de tanker andre deler. Der er mange forskellige strømninger i det tantriske og mange forskellige fortolkninger og ideér om hvad det er. Når der er debatter om tantra på de forskellige sider, så ses denne forskellighed ofte tydeligt.

For nogle er tantra lig med lyst og mødet med et andet menneske, for andre er det en spirituel praksis du kan udføre alene eller sammen med andre, for nogle er det fri sex med mange, for andre igen noget helt andet. Når jeg på fb bliver kontaktet af fremmede mænd, så er det ofte med den bag-tanke, at når jeg nu beskæftiger mig med tantra, så må jeg også være interesseret i at mødes seksuelt med flere mænd end min mand. At det tantriske møde, indebærer et mere eller mindre seksuelt møde med et andet menneske, og gerne med skiftende partnere.

Men er det nu også rigtigt? At et tantrisk møde altid indebærer et møde med andre mennesker? Ofte så savner jeg snakken om mødet med en selv og den spiritelle del af en selv i de tantriske debatter. Snakken om meditationer og selv-øvelser der kan laves, hvordan vi udvider os selv, rummer vores energi, forfiner vores energi og gør kærlige handlinger i livet. Det er som om den del er røget i meget i baggrunden de seneste år, og at den seksuelle lyst, de seksuelle møder, nu fylder det meste af det tantriske billede.

Misforstå mig ikke, jeg elsker den seksuelle del af tantraen, elsker at kunne elske, meditere og dele energi med min mand gennem kroppene. Jeg elsker det en god tantramassage kan få mig i kontakt med. Og jeg elsker den frihed jeg har fået i min krop og i den seksuelle energi de sidste par år, for mig er det også en spirituel rejse. Jeg ser den fysiske del af tantraen som en stor gave til de fleste. Og jeg savner også den anden del af tantraen fylder mere i det store billede.

Jeg savner fokus på nærværet og den langsomme rejse, rugbrødsarbejdet som også sker i møderne med en selv, i meditationerne. Jeg er mæt af energien i den evige jagt efter nye oplevelser, og længtes efter at tempoet sættes endnu mere ned, at fokuset bliver endnu mere være i nuet med det som nu er. Jeg savner at den del også får fokus i det hele billede. Nysgerrig på om andre har det som mig derude?

Og allermest så elsker jeg, at min krop trækker vejret, at mit hjerte slår, at solen lige er brudt gennem skyerne her, at jeg har mulighed for at være her på jorden lige nu, at jeg kan møde mit hjerte med kærlighed og alle de helt fantastiske mennesker hvis hjerter jeg får lov at møde <3

Ønsker dig en dejlig dag <3

Kærligst Katarina