Tak for 2017

Så går året på hæld, og jeg sidder her med et fyldt og varmt hjerte. Jeg føler mig rig. 2017 har været et fantastisk år, helt overvældende og udfordrende på samme tid.

Jeg har fået lov til at kikke dybt ind i sjælen på så mange mennesker, har mødt så mange fine hjerter og fået lov til at se folk når de er mest sårbare og smukkest, igen og igen. Jeg er fyldt af taknemmelighed og ydmyghed over det liv jeg lever sammen med min mand. Alle de smukke mennesker der kommer til vores events, jeres tillid til os og jeres mod til at åbne jer til noget dybere i jer selv. Jeg tror på, at vi alle er med til at gøre verden til et lidt bedre sted at leve for alle skabninger.

Jeg ser frem til 2018, ser frem til at danse med kroppe, hjerter og sjæle, bevæge mig i rum af åbenhed, ydmyghed, respekt, sårbarhed og ikke mindst kærlighed. Til at gense og møde nye mennesker

Fra mit hjerte er der et stort TAK til alle der har bevæget sig sammen med mig i 2017, alle der har delt et kort eller langt øjeblik med mig. Du/I gør mit liv rigt, det er møderne med dig/jer der giver mit liv fylde, det er dig/jer der røre mit hjerte igen og igen.

Må dit 2018 blive et år med dybde, nærvær og kærlighed. Må 2018 åbne dig dybere ind til dit hjerter og må du elske det væsen du er født som og finde den vej der giver din sjæl fred og fylde

I kærlighed Katarina